La meva llista de blogs

diumenge, 21 de febrer del 2010

Missatges a l'aigua

Avui buscant una foto pel bloc he recordat que fa un parell d’anys vaig anar a una conferència al Centre Cultural de la Mercè que anava sobre els missatges de l’aigua.
La conferència parlava de com els sentiments i les paraules podien influir en la forma dels cristalls d’aigua. Masaru Emoto, que va ser qui va dur a terme aquests experiments va exposar l’aigua a l’aigua amb diferents paraules, dibuixos i música i llavors la congelava i examinava l’estètica dels cristalls resultants mitjançant fotografies microscòpiques. D’aquesta manera si l’aigua s’exposava a imatges, paraules o sentiments desagradables apareixien cristall com aquest:




Pel contrari si s’exposaven a imatges, paraules o sentiments agradables...:



Cap al final de la conferència ens van dir que per comprovar-ho a les nostres cases podíem fer un petit experiment. Consistia en dos pots de vidre en els quals en cadascun hi posàvem arròs que prèviament havíem bullit. En un pot hi col•locàvem l’etiqueta d’amor i en l’altre la d’odi. Es tractava de que cada dia miréssim cadascun d’aquests pots, un transmetent-li amor i l’altre odi (es tractaria d’inspirar-se una mica). Amb els dies veuríem com l’arròs amb l’etiqueta d’odi es tornaria negre i fastigós. En canvi, la que posa amor conservaria el seu aspecte.
Quan vaig sortir de la conferència estava disposada a provar-ho a casa, em va picar la curiositat però sincerament encara no ho he provat. Si algú s’anima a provar-ho ja direu si realment funciona o no!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada