La meva llista de blogs

dijous, 18 de febrer del 2010

Jornada de portes obertes a la Universitat de Girona

Els dies 19 i 20 de febrer tindrà lloc la jornada de portes obertes a la universitat de Girona. La sessió del divendres serà durant tot el matí a partir de les 9’30 fins les 14 hores i va destinada a tots els estudiants preuniversitaris. En canvi, la del dissabte anirà més destinada als familiars. Tots ells provinents de les comarques gironines i del voltant.
Aquestes jornades es fan des del curs 1996-1997 i són una oportunitat de conèixer la Universitat per dintre i la oferta d’estudis no només pels alumnes sinó també pels professors i els familiars i d’aquesta manera que els futurs estudiants puguin fer-se una idea de com serà la seva vida universitària.
Consistiran en un conjunt de sessions informatives de les 39 titulacions de grau que existeixen actualment, totes d’elles adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior. També es faran visites guiades a totes les instal•lacions de la Universitat i un conjunt d’activitats molt interessants i divertides que es duran a terme durant tot el matí a les diferents facultats. A més, també hi haurà una instal•lació de fires a l’exterior de la universitat amb informació de tot tipus referent a la vida de l’estudiant: allotjament, borsa de treball, idiomes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada