La meva llista de blogs

diumenge, 28 de febrer del 2010

Gallines antiresidus


L’ajuntament de Mouscron, una ciutat de Bèlgica regala gallines ponedores a tots els seus 52.000 habitants.

Perquè???



Doncs perquè d’aquesta manera poden reduir la quantitat de brossa de casa seva. Segons Christophe Denève, responsable de medi ambient creu que d’una banda, es reduiran la quantitat de residus orgànics de casa seva i per altre banda, aconseguiràn uns ous més frescos dels que venen a qualsevol supermercat Dia.

Qualsevol persona interessada es tractaria de sol•licitar-la mitjançant un correu electrònic i al cap d’uns dies t’entreguen un parell de gallines a casa teva sempre i quan et comprometis a mantenir-les vives durant dos anys, després d’aquest temps ja se les poden cruspir. Per això l’ajuntament farà un seguit de controls.

Sempre es millor en parelles



He estat pensant en el tema i seria una bona idea practicar-ho també a la ciutat de Girona. Potser amb gallines seria una mica complicat però intentar-ho amb les gavines…aquí a Girona n’hi han moltes i quan me les miro sempre estan prenent la fresca i mai fan res…bé, possiblement llavors es multiplicarien massa ràpid i crec que ja ni han bastants, no he dit res…Millor el compostatge casolà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada